Tisztelt Partnereink!

2024. 01.02.-án hatályba lépett a 450/2023. (X 4.) kormányrendelet, mely kiterjed a belföldön forgalomba hozott visszaváltási díjas termékekre és e termékekkel kapcsolatos tevékenységekre.

Ezennel szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy cégünk létrehozott egy Áfa körön kívüli cikket (cikkszám: VISSZ1001), amelyet a meghatározott termékekhez szükséges kapcsolt termékként (pl., mint göngyöleg) hozzáadni. A visszaváltási díjat a cikktörzsben találják a fent látható cikkszámon.

Az offline felületen egy frissítés fog megjelenni 2024. 04.04-én reggel, amelyet kérjük fogadjanak el. Ne zárják be az ablakot, a frissítés befejezte előtt.

Tisztelt Partnereink!

A Tobacco Magazin 2024. május 16-17-én nyolcadik alkalommal rendezi meg a Tobacco Hungary-t, a szakma krémje ezúttal is Balatonalmádiban találkozik.

A kétnapos konferencián a Triklon-It is részt vesz, keresse bizalommal a standunkat.

Kérjük, hogy a számítógépet tartsák karban, naprakészen. Ilyen frissítés: .NET, egyéb Windows frissítések.

Azért fontos, mert így a szoftver és a hozzá tartozó driverek zökkenő mentesen tudnak működni.

Köszönjük megértésüket és az együttműködést!

Az életkor ellenőrzéssel kapcsolatos fejlesztésünk elérhető a WebCallidus POS 2.0 nagykasszás rendszeren és a Jota Micra pénztárgépen.

Segítségként a dokumentáció ITT elérhető.

Tisztelt Partnereink!

 

Cégünk is részt vett az idei Tobacco Hungary konferencián Balatonalmádiban. Ügyvezetőnk, Ficzere Zsolt az online piactérben rejlő számtalan és jórészt kiaknázatlan lehetőségről tartott előadást.

 

A trafikok online láthatósága

Ficzere Zsolt előadását egy roppant egyszerű, mindenki által tökéletesen érthető alaptézissel indította. A nagyobb láthatóság nagyobb vevőkört jelent. A láthatóság bővítésére pedig a legalkalmasabb eszköz az online tér, mely egyben a legkisebb költséggel is jár. Az első lépés az online jelenlét kiépítése, melynek több lehetséges módja van, a legalapvetőbb viszont a Google cégprofil létrehozása, mellyel üzletünk felkerülhet a Google Térképre. Érdemes lehet idegen nyelvű tájékoztatással is szolgálni, hiszen azzal bevonzhatjuk a turistákat is. Ha mindez megvan, a következő lépés lehet a hirdetés, egy saját weboldal vagy akár egy (nem dohánytermékeket forgalmazó) webshop létrehozása is, ami számos előnnyel járhat.

Online láthatóságunkat növelhetjük keresőoptimalizálással, ami azt jelenti, hogy a várhatóan keresett szavakat helyezzük el a weboldalunkon, hogy amikor valaki rákeres ezekre a kifejezésekre, akkor üzletünk előkelő helyen bukkanjon fel – emelte ki Ficzere Zsolt. Fontos, hogy ha webshopot nyitunk, akkor a szöveges hirdetések mellett minden termékről szerepeljen kép is, ami az eladás növelése mellett az újravásárlást is ösztönzi. Ezenfelül fizetett hirdetésben megjelenhetünk akár más webhelyeken vagy a Google keresések felső részén is – fogalmazott a Triklon-IT ügyvezetője.

 

Az előadásokról szóló cikk az alábbi linken érhető el: A nem dohánytermékek is fókuszba kerültek a Tobacco Hungaryn